Korres Argan Oil Advanced Colorant 6.1 Ξανθό Σκούρο Σαντρέ Μεγέθυνση

Korres Argan Oil Advanced Colorant 6.1 Ξανθό Σκούρο Σαντρέ

5203069054662

Νέο προϊόν

KORRES

Μόνιμη βαφή μαλλιών με τεχνολογία pigment-lock που κλειδώνει το χρώμα χωρίς τη χρήση αμμωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες

6 Προϊόν Προϊόντα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

9,92 €

Korres Argan Oil Advanced Colorant 6.1 Ξανθό Σκούρο Σαντρέ

Μόνιμη βαφή μαλλιών με τεχνολογία pigment-lock που κλειδώνει το χρώμα χωρίς τη χρήση αμμωνίας. Προσφέρει 100% κάλυψη λευκών και γκρίζων μαλλιών, μεγάλη διάρκεια και λαμπερό χρώμα, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται και προστατεύει την τρίχα από φθορά.

Συστατικά-Δράσεις:

Εκχύλισμα βρώμης: πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχεία, σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα, αυξάνοντας την αντοχή και την ελαστικότητά της. 

Έλαιο Argan και φυτική κερατίνη: Με δράση στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας, αναπληρώνουν τα απαραίτητα δομικά στοιχεία, αποκαθιστούν τα επίπεδα ενυδάτωσης και προστατεύουν από τη φθορά, ειδικά σε επαναλαμβανόμενη χρήση. 

Χαρακτηριστικά:

  • Εξασφαλίζει 100% κάλυψη των λευκών
  • Έντονο, λαμπερό χρώμα με εξαιρετική διάρκεια
  • Ολοένα πιο υγιή μαλλιά μακροπρόθεσμα με συνεχή βελτίωση της ποιότητάς τους σε κάθε εφαρμογή της βαφής, χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα και έλαια της σύνθεσης.
  • Με τεχνολογία pigment-lock που "κλειδώνει" το χρώμα. 
  • Περιποιείται εντατικά και προστατεύει την τρίχα από τη φθορά. 
  • Με μηχανισμό ελεγχόμενης οξείδωσης, επιτρέπει στις μικρο-χρωστικές να εισέλθουν με ευκολία στην τρίχα λόγω πολύ μικρού μεγέθους. Στο εσωτερικό της, μετατρέπονται σε μεγάλα μόρια χρωστικών, τα οποία εγκλωβίζονται, προσφέροντας έντονο χρώμα που δε ξεθωριάζει. 
  • Χωρίς αμμωνία, PPD, parabens, σιλικόνες, mineral oil, ρεζορκίνη. 

Η συσκευασία περιέχει:

  1. Σωληνάριο βαφής κρέμα-gel (50ml).
  2. Γαλάκτωμα ενεργοποίησης χρώματος (μπουκάλι με απλικατέρ - 75ml).
  3. Μαλακτική κρέμα σταθεροποίησης χρώματος με Ηλίανθος & Τσάι του Βουνού (20ml).
  4. Έντυπο με οδηγίες χρήσης και γάντια.

Τεχνολογία PIGMENT-LOCK:

H τεχνολογία Pigment-Lock κλειδώνει το χρώμα, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική διείσδυσή του στην τρίχα, με ήπιο τρόπο που δεν προκαλεί φθορά. Η καινοτομική προσέγγιση εστιάζει στην τεχνολογία μικρο-χρωστικών, μέσω συγκεκριμένου μηχανισμού αντίδρασης του χρώματος. Μικρά μόρια χρώματος διεισδύουν εύκολα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας, όπου ένας ελεγχόμενος μηχανισμός επιτρέπει τη μετατροπή τους σε μεγάλα μόρια χρωστικών που «εγκλωβίζονται», απελευθερώνοντας και διαμορφώνοντας το χρώμα. Μια διαδικασία που αποφεύγει το μεγάλο, φθοροποιό άνοιγμα των λεπιών της τρίχας, ώστε δεν επηρεάζει το φυσικό προστατευτικό φλοιό της, ενώ, παράλληλα, εξασφαλίζει απόλυτη κάλυψη λευκών, πλούσιο, έντονο χρώμα με εξαιρετική διάρκεια. Η αποτελεσματικότητα της βαφής μεγιστοποιείται σε όλα τα επίπεδα, με το πρόσθετο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εντατικής φροντίδας και διατήρησης της υγείας των μαλλιών σε βάθος χρόνου.

Χρήση για:Μαλλιά
Τύπος ΠροϊόντοςΒαφή Μαλλιών
ΣειρέςKorres Βαφές Μαλλιών

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Product successfully added to the product comparison!